contactformulier De Kroon kamer reserveren tafel reserveren

Café algemeen

Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid in ons gezellige café:

Het café van HCR de Kroon Zeeland heeft nog een echte dorpssfeer en dorpsfunctie.
Dit zal u direct merken als u bij ons te gast bent. Of u bij ons komt als dorpsbewoner,wandelaar, fietser, wielrenner, passant of toerist,...
Wij en onze medewerkers zullen uw bezoek zo aangenaam mogelijk maken, want GASTVRIJHEID staat bij ons hoog in het vaandel.

En,.... wij denken ook aan uw en onze veiligheid, want onze medewerk(st)ers volgen regelmatig een Bedrijfs Hulp Verlengings cursus.Originele afbeelding Originele afbeeldingU ontmoet er de plaatselijke bevolking, of kom gewoon eens een potje biljart spelen. Natuurlijk worden ook de grote sportevenementen uitgezonden op de TV, of op een groot scherm.
Zo kunt u op vakantie ook op de hoogte blijven van bv. het Nederlands Elftal tijdens de EK of de WK. Maar ook evenementen zoals de Grand Prix of grote dartwedstrijden ,... worden uitgezonden (mits er geen andere activiteiten zijn).

Bent U een echte bierliefhebber, dan kunt u genieten van een ruime keuze. Want wij serveren ca. 55 verschillende soorten (speciaal)bieren in ons Biercafé.
Van een echte en enige Nederlandse trappist tot een stoere Guinness (zie onze uitgebreide bierkaart). Uit de tap stroomt altijd Brand Pils, Leffe Blond en Leffe Dubbel en een bier van de maand.


Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd, bv. Biljarttoernooi, Live Muziek (van Foxie Foxtrot tot Blues), Buffetten, Wielerronde Noord-Beveland, Mountainbiketocht,...Originele afbeelding
Originele afbeelding


Wilt U meer hierover weten, kijk dan op onze evenementenkalender.
Als het zonnetje tevoorschijn komt kunt u heerlijk genieten op het (verwarmd) terras.
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingDit onder het genot van een kopje koffie met huisgemaakte appelamandeltaart (met meel uit de molen van Wissenkerke), een borreltje of een lekkere ijscoupe.
Het gebruiken van een lunch of een diner op het terras is ook mogelijk.

Wij bieden u tevens gratis internet aan (free wifi), maar ook voor uw vragen over Noord-Beveland en omgeving kunt u bij ons terecht, want wij zijn ook een VVV-infopunt
Originele afbeelding
Originele afbeelding


HCR de Kroon Zeeland is ook een geliefde stopplaats voor wielrenners en toerfietsers (de bekende fietsknooppuntroute loopt door de straat), ornithologen (vogelspotters), wandelaars,...dit is allemaal mogelijk want het schitterende Nationaal Park de Oosterschelde ligt op een steenworp afstand. Ook is er voor de elektrische fiets gebruikers een mogelijkheid om deze op te laden.
Originele afbeelding
Originele afbeelding
Onze deur is de gehele dag voor u geopend, want een kopje koffie drinken kan bij HCR De Kroon al vanaf 08.30 uur.
* Zo open om 08.30 uur en minimaal tot 22.00 uur.
* Ma, Di, Wo, Do open om 08.30 tot minimaal 23.00 uur
* Vr, Za open om 08.30 tot minimaal 01.00 uur

Originele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen