Boek nu

aankomst
vertrek

Biljarttoernooi "De Grote Prijs" in HCR De Kroon te Wissenkerke

Hotel Café Restaurant De Kroon

In 2020 wordt dit prachtige toernooi alweer voor de 30ste keer georganiseerd in HCR De Kroon te Wissenkerke, met een spelersveld van 80 biljarters. De groep wordt opgedeeld in 2 poules. De A en de B. De spelers in de B-groep hebben ongeveer een maximaal gemiddelde van 2 en in de A-groep mag je meedoen als je jaargemiddelde niet boven de 5 ligt.

* Groep A 2020

Als je alle uitslagen, wedstrijdverslagen, hoogste serie,... van Groep A wilt bekijken, klik dan op de knop ALLE GEGEVENS GROEP A. Klik hierop en Groep A is te zien.

 

KLIK HIER voor alle gegevens van GROEP A

GROEP B 2020

Als je alle uitslagen, wedstrijdverslagen, hoogste serie,... van Groep B wilt bekijken, klik dan op de knop ALL GEGEVENS GROEP B. Klik hierop en Groep B is te zien.

 

KLIK HIER voor alle gegevens van GROEP B

* FOTO'S

Tijdens het toernooi worden er weer foto's gemaakt. Zowel van de spelers als van het publiek. Wij proberen elke dag de foto's bij te werken zodat iedereen van alles op de hoogte kan blijven. Kom je jezelf tegen in het fotoalbum en wil je dit niet, meld dit dan aan John. En natuurlijk mag je gewoon lachen op een foto :)

Voor alle foto's KLIK HIER

Verloting 2020

Wij willen u allemaal hartelijk danken voor het kopen van 1 of meerdere loten. Mede door uw bijdrage is het mogenlijk om dit prachtige toernooi te organiseren. De trekkingen zijn op zaterdag 18 januari , zaterdag 25 januari en zaterdag 01 februari. Op zaterdag 08 januari worden de hoofdprijzen verloot. Mocht u een prijs hebben gewonnen, gefeliciteerd, dan gaat uw lot weer terug in de verloting. U kunt dus met 1 lot meerdere prijzen winnen. 

Via het onderstaande blokje kunt u bekijken of u een prijs heeft gewonen. SUCCES!!

Heeft u prijs???? KIJK SNEL HIER voor verloting 18 + 25 jan

2020 Programma boek Biljarttoernooi + Sponsoren

In ons programmaboekje vindt je alle informatie over de spelers, toernooi geschiedenis, leuke weetjes, de SPONSOREN niet te vergeten,... Klik op de knop hier het PROGRAMMABOEKJE en SPONSOREN

hier het PROGRAMMABOEKJE en SPONSOREN