Boek nu

aankomst
vertrek

Activiteiten

In HCR De Kroon worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Je moet dan denken aan oa Noord-Bevelands Darttoernooi, Wielerronde over het eindeloze eiland Noord-Beveland, Kaarsjestocht in december samen met de Ondernemersverening, Bierfestival met een grote BBQ erbij, Nieuwjaars ATB en Wandeltocht, Bingo voor jong en oud, Live muziek van Nederlandstalig tot popmuziek en van de blues tot disco, Tiroleravond,…

Hotel Café Restaurant De Kroon

Zaterdag 01 juni staat het eindeloos Eiland Noord-Beveland weer geheel in het teken van wielrennen. Er razen dan ong 125 renners, voor 110km,  door de polders, langs de akkers, over de kasseien en met de kop in de wind door de Goudplaat. En de bekende weten wat voor een vreselijk stuk dit kan zijn.

De ronde wordt alweer voor de 23ste keer georganiseerd. Dit in samenwerking met tourclub de Kroon, alle vrijwilligers, verkeersbegeleiders, EHBO, de politie en zeker niet te vergeten ALLE SPONSOREN!!

Bekijk hier alle foto's van deze WIELERRONDE 2019

==================================

Hotel Café Restaurant De Kroon
Hotel Café Restaurant De Kroon

Vr 24 tm zo 26 mei is het speciaal bierproeven in HCR “De Kroon” 

We hebben een speciaal assortiment voor jou opgemaakt:

Diverse bieren van Brouwerij de Werf, Chimay Rouge, Viven Bruin, Belle & Forte, Slot Oostende Poortwachter en Hel & Verdoemenis van brouwerij de Molen.

Allemaal voor € 3,00 per flesje!!

Alleen maar drinken komt ook niet goed, dus bieden wij ook het Werf Plankje aan, 4 verschillende Werf biertjes met een knabbelplankje erbij voor slechts € 10,00 (4 bieren en plankje)

Ben je nieuwsgierig welke bieren er te proeven zijn??

Kijk dan in het onderstaande overzicht.

PROOST!!